• rewards

Ansiktsbehandling på krukke

11 / 24
Ansiktsbehandling på krukke

Skal du på et stort arrangement, eller vil du bare se og føle deg på ditt beste? Da trenger du ikke lete lenger. The Miracle Mask er en transformerende fornyende maske som fungerer som en ansiktsbehandling på krukke, og gir øyeblikkelig ny glød. Med en skånsom, men fortsatt effektiv blanding av mandelsyre og laktobionisk syre, pantenol, hyaluronsyre og legestokkrose-ekstrakt, fukter den i dybden, fyller ut fine linjer, forbedrer teksturen og gir en langvarig glød.

Slik bruker du The Miracle Mask

For å få mest mulig ut av denne mirakelkuren, anbefaler vi å påføre den på ren, tørr hud. Påfør et tykt lag og la virke i 10–30 minutter. Du kan kjenne en litt prikkende følelse hvis du har veldig tørr eller sensitiv hud, men du bør ikke føle noe ubehag. Hvis huden din tåler det, kan du gjerne ha på masken lenger. Når du er klar, skyller du den av med masserende bevegelser og klapper huden tørr. Huden bør føles glattere, mykere og fuktet. Følg opp med valgfri hudpleie eller sminke.

Ingredienser som virker i dybden

Den transformerende formelen inneholder to eksfolianter, mandelsyre som har store AHA,-molekyler og laktobionisk syre, også kjent som PHA. De jobber sammen for å fjerne døde hudceller, rense porene i dybden, forbedre teksturen og gi huden fylde. Pantenol (vitamin B5) er veldig beroligende og fuktighetsgivende, og sørger for at huden din er hydrert og i balanse. Legestokkrose-ekstrakt er også beroligende og bidrar til å redusere rødhet. Hyaluronsyre er et godt kjent fuktighetsgivende middel. Formelen vår inneholder tre forskjellige molekylære vekter av hyaluronsyre, slik at den kan trenge inn i forskjellige hudlag. Dette gir huden fuktighet og fylde. The Miracle Mask | Before and after 30 min

Back to all posts

Back to top